Guitarra espanyola a la Torre de la reina mora

Torre de la reina mora

10€ / persona

10 - 20 persones

De 21:00 a 21:40

Dijous i Diumenge

40 minuts

Et proposem una experiència que té tots els ingredients per a acabar el dia de la millor forma.

Un escenari immillorable a l’aire lliure i als peus de la Torre de la Reina Mora; el so musical d’una guitarra espanyola en directe, i una copa de vi valencià.

No pots perdre’t aquest espectacle per a tots els sentits que oferim al capvespre i a un grup reduït d’assistents.

Detalls

Detalls
  • Espectacle de guitarra espanyola
  • Copa de vi valencià
  • Interpretació d’obres de renom i de composició pròpia
  • Actuació íntima amb places limitades
  • Enclavament privilegiat
Horaris

Dijous i Diumenge.

21:00 a la Torre de la Reina Mora.

 

Preguntes freqüents

Com arribem a la Torre de la Reina Mora? On podem aparcar?

L’accés és molt senzill. Podem, o bé aparcar en el centre i pujar caminant a la Torre de la Reina Mora pel Barri del “*Pou”; o bé podem aparcar en el pàrquing del Castell i baixar el camí del calvari fins a arribar a la Torre. Totes dues opcions són idònies. Però si prefereixes no pujar la costa del camí del calvari per a recollir el cotxe en acabar, la millor opció és aparcar pel centre. Una bona alternativa és el pàrquing gratuït del “Prado” (posar el GPS: Cooperativa Cullera).

Qui es l’artista?

Nene Navarro. Artista local que interpreta obres de renom y obres de composició pròpia.

L’horari pot variar?

En temporada alta, l’actuació començarà a les 21.00. Però aquest horari pot variar segons la posta del sol ja que això és un punt important de l’ambientació de l’espectacle.

Poden vindre xiquets?

Si, sempre que siguen majors de 10 anys i estiguen ben educats. Això és necessari per al bon funcionament de l’actuació.

Puc portar menjar?

És preferible que no. L’espectacle té una duració de 40 minuts, és un temps curt i cal gaudir-lo intensament. A més, nosaltres incloem una copa de vi per a fer més agradable l’esdeveniment. No fa falta portar altres snacks que poden molestar a altres participants.

Poden vindre mascotes?

No. Encara que l’espectacle siga a l’aire lliure, per respecte a l’artista i a la resta de participants és millor que deixem a les mascotes a casa ja que aquestes poden, sense mala intenció, entorpir el bon funcionament i l’atmosfera de l’actuació.

Nostres reds sociales