Passejos amb barca pel riu Xúquer

Al centre de la ciutat i al costat d'un aparcament gratuït. + INFO amb la seua reserva.

7€ / persona

6 - 15 persones

De 9:00 a 21:00

Tots els dies

50 minuts

A bord d’un “Albuferenc” barca típica valenciana, passegem relaxadament pel riu Xúquer a Cullera.

Pugem riu amunt fins a l’Assut de la Marquesa, paratge únic replet de fauna; i després baixem cap a la desembocadura, fins a la zona de la llotja i del port.

Detalls

Itinerari
  • Passeig pel riu Xúquer sobre una barca típica de l’Albufera
Horaris

Tots els dies

Eixidesde 9:00 a 21:00.

 

Preguntes freqüents

En quins horaris es poden realitzar els passejos amb barca?

El passeig amb barca bàsic, es pot realitzar en qualsevol moment del dia, sempre que hi haja disponibilitat. Habitualment es realitza en hores senceres, a partir de les 10 del matí i fins a les 10 de la nit.

Si només soc una persona, o una parella, i per tant no arribem al mínim de persones per a fer l’experiència, Què fem?

Existeixen dos mínims per a poder fer el passeig amb barca bàsic. O bé un mínim de 6 persones; o bé un mínim de 30€ garantint l’eixida. Amb aquest últim mínim, el passeig pot ser en exclusiva per a una parella, o una família de 4 persones, que desitgen fer el passeig en solitari. Però també tenim l’opció de formar grups. En aquest cas, ajuntaríem diferents visitants o famílies per a garantir en una mateixa eixida a les 6 persones que componen el mínim, podent-se ajuntar un màxim de 15 persones en un mateix grup.

On puc aparcar?

En el pàrquing gratuït del “Prado” (GPS: Cooperativa Cullera)

Quin recorregut es fa? La barca ix a la mar?

El recorregut del passeig és únicament pel llit del riu Xúquer. Per tant, no eixim a la mar. El recorregut és pujant el riu fins a l’Assut de la Marquesa, i baixant fins a la desembocadura passant pel Port i la Llotja.

La barca es mou molt? És que em marege…

Com el recorregut és pel riu, l’aigua està en calma. No hi ha marees i per tant el passeig és molt tranquil i relaxant. No existeix el perill de mareig.

Hi ha dificultat per a pujar a la barca?

Per a pujar a la barca solament cal baixar un escaló. A més, per a realitzar aqueix moviment, nosaltres els ajudem perquè noten major seguretat. Però no hi ha cap perill o dificultat.

He de portar alguna cosa?

Sobre tot, ganes de gaudir i enamorar-te de Cullera.

D’altra banda és recomanable portar aigua i una càmera o telèfon per a fer fotos.

Finalment, i mentre duren les restriccions sanitàries, caldrà portar mascareta.

Poden vindre xiquets? Què fem amb el carret del bebé?

¡Si! De fet recomanem que vinguen xiquets. Moltes de les nostres activitats estan pensades per a ells. En algunes rutes aprendran molt i en unes altres es divertiran.

Si venen amb el carret del bebé, no es preocupen. Ho podem deixar lligat en l’embarcador i que el seu fill realitze el passeig amb barca als seus braços.

Poden vindre mascotes?

És aconsellable que no. Sobretot per respecte a la resta de participants. No obstant això, no dubten a preguntar per si les condicions es donen per a poder fer excepcions.

Si fa molta calor, No estem molt exposats al sol?

La barca disposa d’ombra per a protegir-nos del sol. Però de totes maneres, és recomanable posar-se protecció solar i portar gorra per a major seguretat.

Les nostres reds socials