Qui som

SOM AMANTS DE CULLERA i això ho diu pràcticament tot.

Pensem que algú que decideix viatjar, és algú curiós, algú que anhela descobrir coses noves, experimentar, conéixer i assaborir tot allò que caracteritza el lloc de destinació.

El nostre treball és ajudar-te a aconseguir tot això a Cullera.

L’objectiu de l’equip de Cullera *Experience és queALIMENTES LA TEUA ÀNIMA D’EXPERIÈNCIES i que tu visita a Cullera quede gravada en la teua ment com un bonic record.

Segurament hauràs arribat a Cullera atret per les seues fantàstiques platges. Però aquesta ciutat és molt més que “sol i platja”. T’ho demostrarem i quedaràs sorprés. Observa aquestes dades i després tira d’imaginació per a comprovar tot el que podem fer junts:

Cullera disposa de quasi tots els principals accidents geogràfics: una extensa badia d’arena fina, penya-segats rocosos en el far, la desembocadura del riu Xúquer amb port fluvial, muntanya, llacuna, ria i camps de cultiu, on l’arròs i la taronja són els protagonistes. Els primers assentaments a Cullera daten del paleolític superior, i des de llavors totes les civilitzacions més importants han deixat empremta en aquesta població mediterrània. Entre romans, musulmans, pirates i regnes cristians, és natural que Cullera albergue una fascinant història. I que dir de la cultura valenciana, que a Cullera batega amb entusiasme, amb la tradició, les falles i la seua exquisida gastronomia com a bandera.

Amb tantíssima i excel·lent matèria primera, podem oferir-li a qualsevol visitant, l’experiència que més l’atraga. Potser eres aventurer, o molt curiós, o tal vegada soles viatjar en família, o pot ser que sigues amant de la naturalesa, o que el que t’abellisca siga conéixer la cultura valenciana; és igual… ho tenim tot perquè la teua visita a Cullera siga una experiència completa que aconseguirà que t’enamores d’aquesta ciutat com ho estem nosaltres.

Els nostres compromisos

CULTURALS: Compromesos a acaronar i posar en valor els nostres senyals d’identitat, la nostra cultura i les nostres arrels; així com difondre-les per al gaudi iconeixement de tots.

PATRIMONIALS: Compromesos a cuidar el patrimoni de la nostra terra i colaborar en el seu manteniment.

MEDIAMBIENTALS: Compromesos a conservar el nostre mitjà natural haciendo tot el que siga a la nostra mà, conscienciant als nostres visitants i organitzant eixides de recollida de fem i netejadel entorn natural.

Els nostres col·laboradors

Les nostres reds socials